Siden sidst

Private madkurser og catering

IMG_1740_2

Jeg har rejst over det meste af verden og arbejdet med mad i 20 år.

Jeg laver catering for min. 10 kuverter og har lavet mad og kurser til både Københavns Kommune, ManuVision, Jember University Indonesien, polterabend’er, Bryllupper, mødregrupper, psykisk sårbare og til højtider som jul, påske, Mortens aften samt Eid. Desuden underviser jeg i madlavning hos FOF på 10’ende sæson og er uddannet i træningsernæring og som kostvejleder.

Se grundlæggende priser her og kontakt mig gerne hvis du har særlige ønsker: lovetrust.project@gmail.com eller 20631509

Jeg har erfaring indenfor:
Asiatisk mad: Thailand, Indonesien, Malaysia, Sri Lanka
Eksotiske desserter fra hele verden
Specialmad: glutenfri, palæo, træningskost, kost til ældre, muslimsk mad
Temakursus om Ingefær, krydderier,
Mad på budget, mad for begyndere, mad for psykisk sårbare, mad for børn
Gammeldags mad, mad til højtider, måltidets historie og betydning
Scoremad

Udtalelser (flere kommer løbende):

Karen, Fanø 2015, Indonesisk mad – privat kursus: “Jeg var med på kurset i indonesisk mad d. 7.11.15 i Sønderho, Fanø. Jeg har forsøgt mig med forårsruller, som vi er mega-glade for her i huset, ligesom jeg har lavet den gule fiskesuppe og har tillempet dine dejlige opskrifter til min egen wookmadopskrift. Jeg har da Iøvrigt lavet indonesisk akurkerelisch. Så jeg synes jeg har fået en masse spændende input til den daglige madlavning, udover det var et hyggeligt selskab i Sønderho. Har Iøvrigt fundet og handlet i den asiatiske forretning i Esbjerg. Kh. Karen”

Liza, Fanø 2015 – Privat kursus: “Jeg har haft den store fornøjelse af at kunne inviterer Katrine May Hansen til at tage den lange tur til Sønderho, Fanø, for at afholde et fantastisk kursus i mad inspireret fra Asien.
Katrine mødte storsmilende op på adressen på Fanø med bilen FULD af lækre friske råvare. Vi fik i fælleskab sat alle de dejlige vare på plads i køkkenet.
Katrine gav en gennemgang af råvare, opskrifter og en masse fortællinger omkring hendes kendskab til maden. 
Der var i starten et let forvirring omkring hvordan grøntsager skulle snittes, hvilket palmesukker der skulle bruges osv. men det hele var sjovt og stemningen var fantastisk.
Dette mad kursus har medvirket til, at mange af krydderier, grøntsager, og fremgangsmåder bliver brugt i min hverdag. Både i opskrifter fra Katrine, men også til at tilføje egne opskrifter et nyt “twist”.
ALLE sanser og smagsløg blev brugt, TAK for en hyggelig dag.”

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst