Vol. 3 og ros til Riget!

Vol. 4 og et forsigtigt punktum.

11903863_10154150812082306_5146097646677589794_n

Så kom dagen med besøg, scanning og en mulig dom hos Hr. Overlæge. Dagen startede ellers let irriterende; jeg havde en tidlig tid til en sukkerbelastning – det er en undersøgelse for gravid-sukkersyge, som bliver tilbudt alle gravide som har haft sukkersyge i familien – og min morfar fik gammelmandssukkersyge og så slipper man ikke… Så jeg møder op kl 8.00, kun for at få at vide, at jeg ikke kan tage testen (som foregår ved, at man drikker noget sukkervand på fastende mave og så får taget blodprøver med jævne intervaller i nogle timer), fordi jeg er på grrr… penicillin for den urinvejsinfektion som fik mig ned med nakken henover weekenden – synes måske godt liiige, jeg kunne være blevet informeret om, at jeg så ikke kunne tage den test!

Nå men det gav mig 2 timer til kaffe og læsning på dette skønne sted; Rigshospitalet 🙂

Og Hr. Overlæge havde sørme da gode nyheder; pigebabyen har taget på og er nu – stadig lille – men helt indenfor normalområdet! DET kan vi godt lide at høre! Og penicillinen virker så jeg nu bare har normale plukveer og almindelig træthed; humøret er vendt tilbage og Hr. Overlæge mener ikke der er nogen hindring for Filippinerne til oktober!!! JUHUUU!!!! (Han vil dog godt lige se mig en uge før, så det helt endelige ‘GO’ før vi først der)

Jeg ved godt at der endnu kan ske meget og gå meget galt, men der er altså dejlige nyheder i dag og jeg er så glad <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vol. 3 og ros til Riget!