Rutchebanen vol. 2

Vol. 3 og ros til Riget!

az

 

Nå, så røg jeg ind igen. Vi holdt fest i lørdags og jeg synes godt nok at jeg var træt og øm over det hele søndag, men det er man jo efter sådan en aften… Jeg synes det tiltog i løbet af mandag – igår – og koncentrerede sig om kønsbenet – jagende smerter som ikke bare føltes som plukveer.

Men altså… nu er det jo ikke min favoritbeskæftigelse at tage på Righospitalet, så jeg lod den køre og tænkte at jeg måske også bare var lidt hys og overfølsom. Jeg har gået med den her følelse af ubehag de sidste par dage, sådan ubekvem og kvalme og æv… men SÅ sjovt er det jo heller ikke at være gravid og jeg har hele tiden mærket masser af liv, sååå… men så gik det ikke væk over natten og morgenen var også slem – dybe jag fra lysken og nedad hvert femte minut, så jeg ringede ind til Fødemodtagelsens akuttelefon og de sagde, afsted med dig, så tog vi derind og ingen ventetid og hu hej vilde dyr, så lå jeg i en seng med instrumenter og hvad ved jeg. Urinprøve og blodtryk og jordemoder indenfor 10 minutter efter vi var kommet, super effektiv og samtidig sød og empatisk læge kaldt op og direkte ind til mig.

Og hurra, ondet har en årsag. Det viser sig at jeg har en galoperende urinvejsinfektion, som skulle have været opdaget og som åbenbart kan løbe rigtig stærkt ret pludseligt. Derudover noget, som skulle podes og hvad ved jeg, men nu har jeg fået en hestekur af noget penicillin og smertestillende som skulle slå det ned i løbet af 2 dage – og med hotline til selveste Hr. Overlæge og tid i morgen til den ekstra scanning og sukkerbelastning (yesyes, tager lige en dag mere på Riget i morgen), så skulle der i hvert fald være øjne på mig…

Det er sgu en hård omgang, denne her. Jeg er træt. egentlig er jeg ved godt mod, for jeg mærker hende så tydeligt og det skal nok gå – men hvor er der mange komplikationer og opture/nedture… Og i morgen får vi måske dommen over, om vi kan komme til Filippinerne til oktober, men lige nu føles det meget langt væk…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rutchebanen vol. 2