At miste modet

Ugens gode nyhed

IMG_3404

Så blev det tid til Rigshospitalet igenigen, denne gang for at få en lægelig vurdering af sidste uges nedslående tilsvækstscanning… som jeg skrev i sidste indlæg, er et ikke så meget bekymringen for babyen, men også i høj grad trætheden ved udsigten til at skulle ind i Rigets rutschebane af et system.

Men både bønner, bekymringer og brokkerier er åbenbart blevet hørt på højeste sted – for det var selve Hr. Overlæge som tog imod og var usædvanligt for sin race lydhør – og derpå den helt rigtige – og ikke altfor faderlige – autoritet og myndighed som promte aflyste de planlagte scanninger og selv overtog ‘min sag’. Man er vel ikke Kongelig Fødselslæge for ingenting – normalt afskyr jeg den slags uindskrænket magtanvendelse men hånden på hjertet; hvor var det dejligt at få sådan en god behandling! Det ændrer selvfølgelig ikke ved den oprindelige bekymring for den lille piges vækst, men det letter helt enormt at føle sig i kompentente hænder – en af de store angst-punkter var jo netop den konstante udskiftning af fagpersonale og dertil hørende teorier og handlingsplaner.

Men nu har Hr. Overlæge taget sagen i egen hånd og det indebærer HANS handlingsplan og HANS analyser, baseret på HANS scanninger – som i første omgang ‘kun’ viser en nedgang i væksten på 16%, mod de 22% som er grænsen for panik.

Derfor er jeg glad! Og derfor vil jeg nu fortsætte med planer for Filippinerne og lister til babyudstyrsanskaffelse – som i første omgang vil bestå i anskaffelse af denne fine sag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At miste modet