Job til anretning, servering og opvask tilbydes!

Træt af den danske sommer?

IMG_2225

Nå, så sidder man der og drømmer og der er stille i huset, fordi alle er i skole og på arbejde – det er jeg også, bare herhjemme 🙂

Så dumper der sådan en ide ind i mailboksen, fra SweetDeal, Jørgen Brandt som tilfældigvis er en ret god fotograf har et tilbud til 349kr for fotografering, hvad med et billede af børnene eller, uha, han er også god til fine nude, men nej, den går ikke 🙂 Så som altid, klikker jeg ind på deres Travel – jeg fandt en vild tur til Budapest sidste vinter, 5-stjernet hotel med kæmpe termisk spa, fantastisk morgenmad og udsigt over floden, 4 nætter for 2 (mig og Lina som elskede det) for lige omkring 3.500kr, inkl alt, fly, hotel, spa, morgenmad, udsigt!

I dag er der f.eks. Nordcypern til september, Hamborg og Berlin – og havde jeg pengene, så er den der kulturrejse til Beijing et ret godt tilbud – Bejing er fantastisk, men det er 15 år siden jeg har været der sidst og DET gad jeg godt… nuvel, måske ikke helt realistisk pt 🙂

Nå, men hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, via dette link kan du vinde en rejse til Thailand – 14 dage, mmm… det kunne jeg nok godt overtales til… der er skybrud udenfor mit vindue…

OG hvis du tilmelder dig via et de links som jeg har lagt ind i teksten, (som dette) så er jeg også med i en konkurrence – for det er en af de ting, som man får mulighed for, når ens blog bliver teknisk bestyret af Bloggers Delight – jeg får en del tilbud om at lave det som hedder ‘sponsorerede indlæg’ og jeg siger som regel nej, for dette er ikke en reklameblog 🙂 Men lige denne er fin, fordi jeg selv bruger SweetDeal en hel del, både til indkøb og til inspiration!

Så værsågod og tak – tilmeld dig et nyhedsbrev og prøv at vinde 14 dage i Thailand for 2 – og så er jeg også med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Job til anretning, servering og opvask tilbydes!