Ugens gode nyhed

Babyfix

rød babydragt

 

Der er nogle dage. Og i dag er en af dem. Jeg keder mig, børnene keder sig. Det er varmt udenfor, men vi gider ikke gå ud. De gider ikke bage cookies og de gider ikke spille spil, de gider kun at se fjernsyn. Jeg har skrevet den meget irriterende mail jeg skulle skrive, min assistent er på ferie så jeg kan ikke komme videre med den ide-sparring som hun skal være med til. Jeg skriver lidt på nogle nye opskrifter, men de kræver afprøvning og børnene gider ikke at være med og så gider jeg heller ikke.

What to do?

Jeg laver lister. Gennemgår babytøj og finder ud af hvad vi mangler. Stofbleer og strømpebukser og hvor er min bæresele og hvor er liften? Gider jeg selv at bygge en afskærmning til tremmesengen eller skal jeg købe en færdig himmel?

Så dukker dette vidunderlige arvestykke op og jeg bliver helt blød indeni. Nuttet.

Jeg gider ikke at betale 49kr for en stofble så jeg køber dem på Babytorvet fra Pippi, 10stk hvide for 119kr!

Jeg skal også finde en pusletaske, de koster en krig, jeg bliver ved med at holde udkig.

NameIt har gode restsalgspriser på basisting, der bestiller jeg 3-pak bodyer og de har også søde, netrale stofbleer med små skyer på, 8 for 99kr, dem køber jeg også.

Hun skal sove i det store soveværelse og får ikke sit eget foreløbigt, så der skal indrettes et hjørne, jeg ser efter wallstickers, jeg tænker sommerfugle, men lader mig friste af ret søde ugler på Allstickers – jeg ved at de holder, men ellers er der jo et kæmpe udvalg på LightInTheBox hvor jeg finder denne fantastiske abe – de plejer at være ok, men især deres elektronik kan være hit’n’miss… jeg har også købt vidunderlige kjoler derinde… hmm…

Og sådan går dagen …

4 kommentarer

 • Ja sådan er nogle dage bare. Vi er lige kommet hjem fra ferie og jeg prøver virkelig at få styr på vasketøj og ferierod og almindelig kaos. Vi får nemlig besøg af jordemoder i morgen (første besøg) så det ville jo være rart med et godt førstehåndsindtryk af hinanden. Men for dælen jeg finder på overspringshandling efter overspringshandling
  Jeg har også shoppet lidt til baby i dag. En Beco bæresele (ergonomisk korrekt) og i går en vikle. Det handler jo om at strække udgifterne lidt ud. På ferien købte vi en kørepose – altså vi købte faktisk 5, men de 4 kommer på shoppen, for jeg er sikker på at der er et marked for det i DK. Lammeskind med microfiberstof udenpå – ligesom voksi bare blød uld direkte mod baby. Perfekt til min vinterbaby.
  Håber I får en god ferie snart. Hvor længe skulle I være væk?
  Knus fra Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Heidi 🙂
   Lyder dejligt – jeg kan slet ikke forholde mig til vinterbaby/lammeskinds-kørepose i denne varme 🙂
   Tak – vi skal være afsted i 3 uger – det bliver fedt!
   knus Katrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder dejligt. Vi var i Ungarn i 2 uger plus en overnatning på hver side – bilferie. Tror dog ikke vi kører så langt til næste år selvom det var skønt.
   Håber I får en rigtig god ferie og du kommer hjem og overrasker overlægen med kæmpe vægtstigning.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Wow – med hvormange børn? Det er langt at køre…
   Tak – det håber jeg også 🙂
   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens gode nyhed