En af disse morgener

ASOS

Depositphotos_19873513_original

As seen on stars – krop. Well, selvom vi alle ser nogenlunde sådan her ud, under tøjet og huden (undtagen mig pt, der er en ekstra minikrop lige omkring på maven 🙂 ), så er der sørme utroligt hvor forskelligt vi klæder os. Jeg sidder og kigger bl.a. herinde, på ASOS, fordi jeg blev lokket af et, indrømmet, ret vildt og billigt udsalg – og der er meget og det er billigt, og jeg finder garanteret noget! Men alligevel, hvor er det meget som jeg ikke kan forestille mig at gå med… nogensinde… men som jeg sikkert ikke ville kigge misbilligende på, hvis en anden kvinde havde det på og gik forbi mig på gaden…

Nogle dage bliver jeg deprimeret over netop det, hvor forskellige vi er, hvor svært det kan være at navigere i verden, og andre dage er det det, som glæder mig og giver mig allermest ro indeni.

Andre gange tænker jeg at vi er velgørende ens eller trættende ens… og sådan går tiden tit 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af disse morgener