Når 2015 går på hæld

Campingvogn / Kolonihave til salg!

Nå – så går den ikke længere, desværre. Jeg må indse, at vi jeg slet ikke får brugt min fine retrovogn, som ligger fast i Bendstrup Vognpark, som jeg ville – den er sat fint i stand, men jeg havde ambitioner, som ligger ud over mine evner og min tid – så nu må nogle andre have muligheden!

I Bendstrup er der dejligt – ca 80 vogne/pladser, som står fast og altså er kolonihaver – hvor husene er campingvogne. Min vogn er fra 60’erne og kæmpestor – knap 30kvm plads inde, fordelt på et stort rum (ophold/spise/sove), et mindre rum (sove) samt et minirum, hvor man kan sætte et campingtoilet op, hvis man har lyst til det. Der var let fugt da jeg overtog den, og der er derfor skiftet flere af de bærende stolper, samt indvendige plader i vognen. endvidere har jeg sat en lille solvarmeblæser op bag på vognen (kan ikke ses) som holder den tør om vinteren. Der er lagt klikgulv i hele vognen. Fra vognen går man ud i et stort, fast fortelt med gulv og sider som kan lynes helt ned, når solen står på. Her er der lidt køkkenplads – som jeg egentlig havde tænkt at rive ned, men det fik jeg aldrig tid til. Herude er der også plads til både opbevaring, sofa og spiseplads. Fra teltet e der udgang til en smuk stor terrasse i træ med borde og stole etc. Herfra 3 trin ned til en lille have med lidt græs og bed med hyld og div. blomster samt jordbær 🙂

Bendstrup ligger lige ved Hillerød og ved Pøle Å (som er en sø). Selve pladsen har swimmingpool og minigolf og et godt sammenhold. Der er meget fine fællesfaciliteter, kiosk, etc, samt gode og mange toiletter og brusebade.

Grunden ligger som en ydergrund, så der er ingen genboer bagtil, det synes jeg er dejligt – Der er god udsigt over selve pladsen fra terrassen. Der bor både ældre par og børnefamilier rundt om og det er i det hele taget en af de gode, hyggelige campingpladser, også fordi der ikke er så meget udskiftning.

Løsøre er: Bord + 4 stole på terrassen, manuel græsslåmaskine + div haveredskaber, ældre Weber kuglegrill, som trænger til rens + lille ny grill, ikea to-personers sovesofa (nypris 5.000kr), køkkengrej + service til 6 personer, ældre, velfungerende køleskab i forteltet, rundt spisebord + fire stole, 1 ældre futon og en fin topersoners sovesofa inde i vognen. Der er sengepladser til max 4 voksne og 2 børn i vogn og fortelt.

Der er ikke bopælspligt i kommunen. Det er en andelsgrund, forstået sådan, at man køber grunden som en andel (som man så får tilbage når man flytter). Der er to obligatoriske arbejdsdage i løbet af året og en hel del frivillige arrangementer. Andelen er på 28.850kr og  derudover betaler man så for vogn, telt, terrasse og løsøre efter aftale. Prisen på dette har jeg sat til 36.150kr, så ialt koster vogn etc. + grund 65.000kr. Jeg er villig til at gå en smule ned ved hurtig handel.

Se billeder herunder (lettere rodede – de er fra have/oprydningsdag 🙂 ) og stil gerne spørgsmål. Vognen kan ses efter aftale i weekender.

IMG_3448 IMG_3449 IMG_3450 IMG_3451 IMG_3452 IMG_3453 IMG_3454 IMG_3455 IMG_3456 IMG_3457 IMG_3458

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når 2015 går på hæld