Campingvogn / Kolonihave til salg!

At planlægge en billig tur til Filippinerne med 2 1/2 barn

Så er det tid, jeg kan mærke det helt ud i alle atomerne, som min søn ville sige; rejsefeber.

Ok, så jeg skåner jer for alle overvejelserne; at jeg er gravid, at vi ikke har ret mange penge, årstider og rejsetider, og nøjes med at fortælle, at efter alle disse overvejelser, ender vi med Filippinerne, fordi: Flybbilletterne er billige, det er slutningen på lavsæsonen og skulle derfor være til at få ok hotelpriser og vi har aldrig været der før, men har rejst intensivt i resten af Asien, så vi kender rumlen nogenlunde 🙂

Først talte vi med CC-Travel, de har tit nogle billige ture og også denne gang, 32.000kr for 16 nætter på Coco Beach på Puerto Galera på Filippinerne med morgenmad… dejligt, men… det er bambushytter uden aircondition og med meget stejle trapper – og det med at blive på et sted  hele tiden, det tiltaler os ikke så meget + Tripadvisor havde ikke ligefrem jublende anmeldelser af stedet… derfor besluttede vi os til at planlægge det hele selv!

The breakdown på udfordringen:

Vi har 35.000kr til at rejse for – ALT inklusive. Det vil sige, forsikring, fly, transport i landet, hoteller, mad og sjov. Vi skal afsted to voksne og to børn på 7 og 10 år til Oktober, i 3 uger.

Flybilletterne har vi købt på Tripmonster, fundet via Momondo til i alt 16.025kr med Qatar Airways med et enkelt stop i Doha.

Forsikring har vi allerede via Lærerstandens Brandforsikring, og det er tjekket, de dækker både afbestilling og alt i forbindelse med graviditet og baby hvis noget uforudset skulle ske. Så vidt, så godt 🙂

Så er der rejseplan – så er det frem med Lonely Planet Philippines 2015, som er købt med god rabat hos Saxo til 159kr – den bruger vi til destinations-inspiration – det skal være en blanding af strand, eventyr og komfort – helst smukt og til billige penge – Og vi har brug for aircondition! Jeg har en familie som er store vandhunde, så strand eller pool er et must alle steder. Jeg tjekker også nettet, især Tripadvisor – de har sådan nogle top-25-lister, dem skriver jeg af fra og sammenligner med de steder, jeg har fundet i Lonely Planet.

Vi har 16.184kr til 21 dage og nætter, det giver os et samlet budget på 770kr/dag inkl hotel, transport, mad og sjov. Vi regner med 300kr til mad pr dag forudsat at hotellet er inkl morgenmad – vi skal nok have 4 indenrigsflyvinger, de ligger på ca.1.200kr pr flyvning for os alle 4 – ergo må hotellerne max koste 242kr i gennemsnit pr dag inkl morgenmad. Trivago har en søgemaskine, som kan søge på et helt land ad gangen, med filter for pris og sådan noget som pool – det giver mig lige nu 32 hoteller som opfylder kriterierne og har fået gode anmeldelser oveni. Så er det bare at sammenligne med hvilke øer og byer, vi gerne vil til – og så gå ind på f.eks. Hotels – hvor jeg tit synes det er billigst, men hvis det er billigere andre steder, så går man bare derind – det gode ved Hotels er, at man optjener 1 gratis nat for hver 10’ende nat booket 🙂

Det går jeg i gang med nu – og jeg skal nok holde jer opdateret på budget og erfaringer – Filippinerne, here we come!!!

IMG_0687

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Campingvogn / Kolonihave til salg!