Fairytale of New York

Assistent/livredder søges!

IMG_3136

 

 

 

Jeg søger en assistent/livredder!

JOBBET ER BESAT PR 1MAJ 2015! TAK FOR ALLE ANSØGNINGERNE- OG VELKOMMEN TIL CHARLOTTE 🙂

OBS: DEADLINE 15.APRIL 2015!

Jeg har travlt. Det er jeg glad for, men der er nogle ting, som ikke spiller! Så hvis du ikke er  mig, men er glad som mig og iøvrigt dygtig til de ting, som jeg ikke er dygtig til, så skal vi måske arbejde sammen? Se her, hvad jeg har brug for:

Økonomi: Hjælp til at skrive/udsende/følge op på regninger etc. Bogføring/regnskab etc (kvitteringer/afstemning/moms)

Grafik-agtige ting: Div billedbehandling. Layout/opsætning etc til print af div flyers/hæfter/undervisningsmateriale. Indsamling/renskrivning/opsætning af mine opskrifter. Booking og kommunikation med printfolk etc.

Organiseringsting: div. kalendersammenkøring- og optimering. Organisering af billeder og filer. Kalenderstyring og booking af div.

Jeg har sikkert også brug for nogle andre ting, som jeg endnu ikke ved, at jeg har brug for, men det ved du! I det hele taget er det vist noget med at have styr på mig…

Jeg har brug for et menneske, som er 100% pålidelig – dygtig, organiseret, selvtænkende, effektiv. Jeg tænker umiddelbart ca 5 timer om ugen fordelt som hjemmearbejde og et møde hos mig på Frederiksberg. Men måske ved du mere om det, end mig? Jeg regner med, at du er på timeløn eller fast løn, alt efter hvad vi snakker os frem til. Jeg betaler ikke fyrsteligt – men heller ikke skod-råddent. Så ved du det.

Du må meget gerne være studerende. Jeg er ligeglad med hvor gammel du er, om du er kvinde eller mand og hvilken religion og hudfarve du har.

Jeg er et lille enmandsfirma med en masse projekter og arbejde. Jeg ved en masse om det, jeg beskæftiger mig med og ingenting om de ting, du skal hjælpe mig med. Det vigtigste er, at du er pålidelig, glad, dygtig og selvkørende – og det allervigtigste er, at kemien passer!

Kort sagt: Jeg har brug for en, som kan give mig tid til at bruge tid på det, jeg kan og brænder for.

Er det dig? Er det en, du kender? Du må meget gerne dele dette opslag i dit netværk!

Skriv lidt om dig og om, hvorfor du kan se dig selv som min livredder/assistent til lovetrust.project@gmail.com – du må også gerne ringe, hvis du har nogen specifikke spørgsmål, på 20631509.

Kærlig hilsen Katrine

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fairytale of New York