En plag

Den sentimentale kærlighed

 photo IMG_0161.jpg

 

Er det sentimentalt at huske på datoer? Well… Det er ikke mange, jeg husker.

Jeg var lige kommet hjem. Jeg var meget brun og havde spændte bryster og ikke andet end dem og en handkerchief-kjole med paisleymønster på. Jeg var nervøs, for jeg kendte ikke ret mange, men jeg endte alligevel med at have en dejlig aften, en af dem som kunne have peget mod resten af mit liv. Det troede jeg også at den gjorde, længe. Måske tror en del af mig det stadig, og farver himlen, når jeg en sjælden gang kigger ud på den. Mulighed for liv, som ikke blev. Måske er det sentimentalt, det er sentimentalt. Men også fyldt med kærlighed, bugnende kærlighed, kærlighed som gør livet lidt større, også selvom den ikke længere er rettet mod et bestemt mål.

Den kærlighed, som bliver der, når man har elsket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En plag