Dancing in the dark

Om at smelte

 

 photo IMG_0004-1.jpg

 

Findes der en bedre følelse end at smelte?

Denne isblok lå på Gammeltorv for nogle år siden, og smeltede smukt.

Energien flyder derhen hvor der er plads til den – men hvis den er stivnet så flyder den ingen steder.

Angsten for at smelte kun for at flyde hen i en anden form og stivne der, og måske er det det, vi allesammen gør, hele tiden. Disse forme, disse holdepunkter, vi klamrer os til dem, som var de verdens sidste tilflugtssted. Jeg længes efter at smelte, og så snart jeg smelter, søger jeg mod en ny form, en ny favn. Måske for at mærke min afgrænsning. Jeg vil gerne begrænses, sådan mærker jeg mig selv. Alligevel er det i min flydende form, at jeg lever mest.

livet er når den varme olie flyder henover min pande og gennem mit hår

livet er at se ind i to brune øjne når musikken spiller og se dem fyldes med tårer

livet er at tage alt tøjet af, mens han lige er ude og tisse

livet er olie og tårer og tis

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dancing in the dark