Priser 2016

Dancing in the dark

 photo IMG_3089.jpg

 

Fordi jeg har startet et nyt skriveprojekt.

Fordi jeg har været syg, børnene har været syge.

Fordi jeg i går gik på gaden med musik i ørene og de spillede “You sexy thing” og jeg kom til at tænke på den scene i “Det’ bare mænd”, hvor han demonstrerer ideen for sin søn og vil hive sin bluse over hovedet, men har glemt at tage cigaretten ud af munden og brænder sig og sønnen er ved at dø af pinlighed, og jeg kom sådan til at smile og nærmest grine og så kom jeg i tanke om at så spontant glad over noget bittesmåt, er jeg ikke blevet i månedsvis. Så derfor. Derfor har jeg ikke skrevet i så lang tid og derfor skriver jeg nu. Fordi det stadig er mørkt, men jeg har lyst til at danse.

Så undskyld, ja, til alle jer, jeg har svigtet, det var på et hængende hår, ikke at svigte mig selv. Og jeg er stadig i tunnellen, men jeg har skrevet digte og dagbog og trænet og tudet. Og i onsdags blev jeg så opereret og selvom det er tidligt og jeg næsten ikke tør tro på, at hormonerne og de forfærdelige personlighedsovertagende humørsvingninger er ved at vige, så kan jeg mærke det.

Det er back to basics, tilbage til at famle sig frem og kun gøre det som ligger lige for. Ingen pligter, kun vane, vane og lyst.

2 kommentarer

 • Nete Krøll

  Kære Katrine

  Jeg kender godt det at være spontan glad for små ting.Jeg er glad for at høre du kan famle dig frem og gøre det, der ligger dig lige for. Det gør jeg også i den grad.

  Smid
  dagen
  frem
  til
  en
  dynge
  poesi
  og
  giv
  livet
  luft.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Priser 2016