Baklava fra Syrien - nem

Time out

 photo 7cdd4f7981175253ea97124c5adf2045.jpg

Jeg har taget en time-out-dag i dag.
De sidste 3 uger har jeg ikke arbejdet under 65 timer om ugen, og resten af november ser ligesådan ud.
I dag skulle jeg have været på uddannelse hele dagen og det havde jeg glædet mig til, men da jeg vågnede i morges vidste jeg, at jeg ikke skulle af sted alligevel. Jeg havde ondt i lårene og hoften og hjertebanken. Dårlig mave og spændte kæber, klare stresstegn.
Jeg fulgte børnene i skole og gik til morgenyoga. Slentrede ned til Føtex og købte aftensmad til i aften. Nu er jeg hjemme. Jeg har nogle mails, som skal skrives, og en projektbeskrivelse. Næ, to faktisk… og så skal jeg hvile lidt. Mit hjerte banker stadig. Så sætter jeg maden over og henter børnene tidligt. Måske skal vi lave kokoskugler… Måske virker det, måske kan jeg tage det i opløbet sådan her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baklava fra Syrien - nem