Updated joboffer for TM/PA at Lovetrust

Topnem æble/blåbær-crumble med rivende ingefær

 photo 1b30e01f860f5af0d20e624afbfd9a27.jpg

Her er en super nem to-i-én opskrift på ingefærvand, som kan bruges til tusinde ting, og en æble/blåbær-crumble, med ingefær, som kan spises.

Ingerfærvand får du, ved at skrælle 200g ingefær og køre det i en blender med 300ml vand. Pres massen i en sigte. Vandet kan nu holde sig 14 dage på køl, og kan bruges til marinade, te, med danskvand, til at lynsyde og alt muligt. God allroundting at have stående, og man får de friske ingefær-egenskaber til teen, fordi den ikke skal koge, men bare spædes op med kogende vand (og evt honning).

Ingefær’massen’, den, som ligger tilbage i sigten, når vandet er presset ud, den blander du med: 125g smeltet smør, 150g sukker 1 dl hvedemel og 1 dl havregryn. Så tager du 3 store æbler og skærer i tynde både med skræl. Bland æblerne med 150g blåbær, gerne fra frost. Læg frugten nederst i en smurt, lav tærteform og fordel dejen i klatter ovenpå. Bag i ca 30 minutter ved 200grader og server lun, evt med vanilleis eller græsk yoghurt, rørt med lidt vanillepulver.

 photo edc85baf82db2391570a21453a55ce29.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Updated joboffer for TM/PA at Lovetrust