Topnem æble/blåbær-crumble med rivende ingefær

Super juletilbud på Japansk Lifting!

 photo 39c9500b3bc5d1611bcb0234ab7af8a7.jpg

 

Vil du lige give udseendet og velbehaget en skalle op til jul, så kommer der her et supertilbud på Japansk Lifting på Kontoret for Krop og Liv!

Japansk Lifting er en fantastisk behandling, der kombinerer Japanske behandlingsmetoder med ansigts-zoneterapi og lymfedrænage. Teknikken er en neuro-sensorisk manuel behandling, som er meget behagelig og afslappende. Den består af en række strøg og tryk på punkter og zoner i ansigtet forebygger og behandler rynker, fine linje, slap hud, pigmentfejl, poser under øjnene og acne, på såvel yngre som ældre hud. Desuden kan behandlingen have en gavnlig effekt på spændingshovedpine og migræne.

Behandlingen udføres med hvid ler, hybenroseaske og hybenroseolie, alt sammen økologisk, og afsluttes med saltsten. Du bliver ikke ‘fedtet’ af den, som man kan blive af en ansigtsbehandling.

Du kan forvente at se en forandring allerede efter den første behandling. Efter 3 behandlinger, kan du opleve en længerevarende virkning, med fastere muskulatur, skinnede øjne, sundere hud og et yngre udseende.

Bestil et 3-turskort til Japansk Lifting hos mig og brug det inden jul – så får du de 3 behandlinger til en vild jule-pris!

Normalpris 650kr pr behandling og 1.600kr for et 3-turskort – men hvis du køber det (betaling første behandlingstid), så får du 3-turskortet til 1.200kr!

Skriv til kropogliv@gmail.com eller ring på 20631509 og bestil dit 3-turskort – oplys venligst at det er her, du har tilbuddet fra 🙂

Kortet skal købes inden 1. december og alle 3 tider skal være brugt senest d 19.december.

OBS: per 1.januar stiger prisen til 750kr pr behandling – og klippekort til 1.900kr/3 klip – til gengæld laver jeg et langtursklippekort på 12 behandlinger, for en stabil og langvarig forandring, til en meget billig pris (normalpris for 12 behandlinger 9.000kr – klippekort til 12 behandlinger 6.000kr)

 

PS: Jeg er uddannet af Zandra Willumsen, i det originale Lone Sorensen Sistem (TM) – så der er ingen hurtige genveje eller kopier her – det er the real deal.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topnem æble/blåbær-crumble med rivende ingefær