Joboffer to an English and Bahasa-spoken person

Vil du prøve kropsbehandling og Japansk Lifting gratis?

 photo a645cc127a01a027fc95a0a50c94e08c.jpg

På fredag holder vi åbent hus på Kontoret for Krop og Liv – det bliver topfedt, når jeg giver smagsprøver på Japansk Lifting, Karin og Jan giver mini-kropsbehandlinger, Alice fortæller om Mindfulness, Jan træner os og jeg fortæller lidt om Tørklædeudstillingen!

OG så er der bazar, hvor PureLeaf kommer og Boavista kommer, og vi sælger bøger og meditationspuder og der er te og kaffe og snacks OG hele TO musiske indslag – først kommer Emilie Lorentzen og sætter tonen med sin fine stemme og så kommer dejligste Kiri Li og Steen Grøntved og laver duo-jazz i aftenstemningen!

Gå ind på Facebook og meld jer til, vi glæder os SÅ meget!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Joboffer to an English and Bahasa-spoken person