Om at springe ud af sin krop og kravle ind i den igen.

Stikker af med Secret Escapes

 photo 612d0dc813d460da84af0e752600c0ab.jpg

Åh, at stikke herhen igen, eller bare til Island og dyppe sig i Den Blå Lagune og se på de smukke mennesker… åh, og nordlys hvis jeg er heldig, og Den Gyldne Cirkel og… stå, hvor kontinentalpladerne støder sammen igen… stort.

Ja, med hånden i gips og hoften gul og blå, så er min foretrukne guilty pleasure i disse dage, at browse gode tilbud på Secret Escapes 🙂 Hos dem ved jeg, at det er god kvalitet, der er styr på tingene og kun fede hoteller – lige hvad man trænger til, sådan en forlænget weekend uden børn…

Det nemme derinde – især når man som jeg, ikke har så meget computertid, før hovedet begynder at værke – er en god søgemaskine og tit meget inkluderet – f.eks. det fedeste hotel i Rom med 63% rabat OG indgang til Pave-audiens, hehe! Du kan både søge på Danmark (hvilket er ret fedt, for hoteller i DK er altid så dyre, og det er FEDT at være turist hos sig selv!), Europa (til de små, spontane ture) og til resten af verden – med ret gode rabatter, i forhold til kvaliteten! Og du slipper for selv at skulle gennemskue, om hoteller ligger godt eller hvad dens stjerner er vurderet ud fra!

Så, hey – ind og del en guilty pleasure med mig… det koster jo ikke noget at kigge… og derinde er der smukke ting at se på… det er fodring af drømme, som også er til at betale og udleve, når gipsen er taget af og hoften pæn igen <3
 photo 335a60b3d71da33e42a55d042a37b9df.jpg

 photo 597FD7C1-FA2C-4269-A049-8F4211092A3E-5953-0000063F38E65494.jpg

 photo 2cf90d0357bf9dbe51a9fab820c86649.jpg

2 kommentarer

 • Louise

  Har du været på turen til Island med Secret Escapes? Hvis ja, levede det så op til forventningerne? Jeg står selv og vil booke turen til Island, men så deres mange (rigtig) dårlige anmeldelser på både trustpilot og tripadvisor, hvilket har gjort mig en smule nervøs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Louise 🙂
   Er det hotellet som har fået dårlige anmeldelser? Det har jeg nemlig ikke boet på – men deres beliggenheden er i top og Secret Escapes har jeg kun gode oplevelser med… men jeg ved som sagt ikke med selve hotellet i det tilbud de har lige nu.
   Island er top fedt – maden og naturen er højdepunkter for mig. og Reykjavik er fantastisk – en lilleputby med stort udsyn og god shopping… Jeg har jo selv arbejde i rejsebranchen og de der ture er altså ret standard-agtige, de fleste af dem – men det er jo meget naturfænomenerne, man kommer efter, så de er sgu et must. Selv hvis det er i en turistbus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at springe ud af sin krop og kravle ind i den igen.