Om Brian Holm, om at blive holdt ud og om Frankrig

Du som er så god med ord…

 

j photo e5910137d73f6fcfa20090a70050ef39.jpg

Du som er så god med ord, det var der en som skrev til mig. Jeg som er så god med ord. Jeg har fået endnu et forlagsafslag på romanen i dag. Det syvende, vist, jeg har vænnet mig til det og så alligevel ikke. De skriver pæne ord om mine ord, det går de, men de vil ikke udgive dem. ‘For langt fra vores udgivelsesprofil’ og den slags.

Jeg, som er så god med ord, jeg er skidesur i dagevis denne sommer. Selv min psykolog siger jeg skal gå til lægen med det. Det føles som om mit nervesystem er ved at brænde sammen. Men kun i en dag eller to, så går det væk igen, og sådan har jeg holdt det ud i nogle måneder.

Der er ellers gode nyheder. Kontoret kører godt, ManuVision elevbehandlinger, Japansk Lifting, Mindfulness, Skriveaftener, det er fedt. Tørklædeudstillingen er booket til Vollsmose Kulturhus til efteråret og bagefter til Sønderho på Fanø. Jeg har holdt foredrag også her i sommervarmen, blandt andet på Nakke Festival, DET var sjovt!

Jeg har også købt nye – og billige og fine farver – trænings-bh’er hos Magasin på udsalg og jeg har udviklet nye opskrifter, som bliver lagt ud løbende – se min til alle tider mest læste opskrift her – og find selv mere inspiration på Alletiders Kogebog

Jeg har også været i Frankrig og tænkt store tanker, spillet Uno med børnene og knoklet i campingvognen – mere om det senere 🙂

Jeg, som er så god med ord, jeg bliver stum når jeg ser hvad der foregår rundt om i verden i øjeblikket. Det eneste jeg tænker er, at man ikke må slå ihjel. Heller ikke som hævn. Det er aldrig, aldrig nogensinde i orden, at slå ihjel. Ligegyldigt hvad. Man kan ikke slå ihjel for fred. Fred i hvilket navn? Nej. Det er måske ikke så veltalt. Men man må ikke slå ihjel.

Jeg ville ønske at jeg havde flere ord. Men jeg er bedre til fiktion. Så undskyld til dem, som fortjener ord fra mig. Når ordene kommer til mig, så skal I få de ord, I fortjener, pæne som hårde. Følelserne ligger inden i mig, de kan bare ikke materialisere sig endnu. Ordene forråder mig lige nu.

Og så alligevel… men, hey; måske glæder jeg mig bare til at hverdagen kommer tilbage…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Brian Holm, om at blive holdt ud og om Frankrig