Gyldne pakker

Udfold foråret på Kontoret for Krop og Liv!

20140423-135446.jpg

Udfold foråret sammen med os på Kontoret for Krop og Liv!

I disse dage, hvor det danske forår viser sig fra sin bedste side – solrigt og med enkelte, friske regndryp 🙂 – så er det tid til at strække kroppen mod lyset og himlen og begynde at deltage i verden igen.

På Kontoret for Krop og Liv, har vi sammensat et vidunderligt forårsprogram til dig med både kursus i Mindfullness, Drop-In kursus i kreativ skrivning, Krop&Liv Inspirationsdag, samt selvfølgelig masser af tider til Kropsbehandling, Velværemassage, Coaching, og privat kropstræning!

Alice holder kursus i Mindfullness mandag aften, det starter allerede d 5. Maj og der er kun 2 pladser tilbage! Læs mere herunder.
Katrine holder drop-in aftener i Kreativ Skrivning onsdage fra kl 19-21 i juni måned – det koster 75kr/gang eller 250kr for alle fire gange.

Kontoret for Krop og Liv holder en fælles sommerinspirationsdag TIRSDAG D 17 JUNI – åbent hus hele dagen, kaffe, te og snack, gode tilbud, oplæg og prøvebehandlinger. Mere Info følger, her og på Facebook, mens sæt kryds i kalenderen allerede nu 🙂

Vi har travlt på Kontoret og det er jo dejligt – jeg har et ledige tider d 13,14 og 15 maj, og ellers har både jeg og Karin lidt drysset rundt på dagene omkring – så det er bare med at prøve lykken 🙂

Gode forårshilsner fra os alle på Kontoret 🙂

PS: har du brug for at behandle, coache eller underviser mindre hold, så har vi stadig plads til en eller to deltidslejere – kontakt mig (Katrine) på 20631509, hvis du vil høre nærmere.

20140423-141241.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne pakker