Thai fiskedeller med agurkesalat

Gyldne pakker

Photobucket Pictures, Images and Photos

Små snacks, som vi kender dem fra thailandske, vietnamesiske og kinesiske restauranter. Disse er fyldt med mildt krydret svinekød, det kunne også være hakket kylling. Server med sød chilisauce eller en soyadip af salt og sød soya, jordnøddeolie, fishsauce, riseddike, chili og forårsløg.

Gyldne pakker

1 pakke frossen wonton papir (gode supermarkeder eller grønthandlere)
350 g hakket svinekød
3 forårsløg
2 spsk frisk koriander, finthakket
3 tsk soja
4 tsk fiskesauce
5 vandkastanjer (fra dåse, Irma eller grønthandlere, giver sprødhed)
Salt og peber
Neutral olie

Blend forårsløg og vandkastanjer i en lille blender. Bland grundigt med det hakkede kød, soja, fiskesauce, salt, peber og hakket koriander. Lav kugler af farsen, på størrelse med en teskefuld. Læg kuglen midt på wontonpapiret og pres kanterne op omkring, til kødet næsten er lukket inde og enderne stritter op. Bank den let i bordet, så den kan stå selv.
Varm olie i en gryde og dybsteg wontons lidt ad gangen, ca 4 minutter, til de er gyldne. Sæt dem på køkkenrulle og server dem med det samme med sød chilisauce og soyadip.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai fiskedeller med agurkesalat