Dagbogsuddrag 2008

Dagbogsuddrag 2009

Photobucket Pictures, Images and Photos

2009:
Og jeg er Tomas, der står ved vinduet og kigger på muren overfor og tænker på, om det var spørgsmålet der lød “Muß es sein” eller svaret der var “Es muß sein”?

At lukke øjnene og åbne dem igen.

Jeg orkestrerede hele paradiset men du gik bare.

These days I’m burning throat and soul with ginger shots, vintage whiskey and tar-like coffee. The liquid diet is all I can stomach. Like desperation, it fits my mood.

Den autoritet hvormed historiens kendsgerninger bliver formidlet som sandhed, som noget, om ikke endegyldigt, så i hvert fald uangribeligt. Irriterer mig!

Noget i mine børns karakter, har karakter af noget frygtindgydende. Jeg ville ønske jeg selv ejede det utæmmede.

For bare et øjeblik at træde ud af backpackernes sammenhold og ind i de professionelle rejsendes ensomme fællesskab. Fra den flydende, ubesværede familiefærd til den tavse, skabende, eksploderende ensomhed.

Med synet af hans ansigt, velkendt i trækkende, ukendt i detaljen, følger en længsel som unddrager sig fornuft.
I løbet af et øjeblik frigives millioner af bittesmå bobler nederst ved halebenet, og stiger op langs rygraden, hvorefter de standser lige der hvor kraniet fæstner. (Ustadigt)

Jeg kan ikke forestille mig at et øjeblik nogensinde vil være anderledes end dette. At jeg nogensinde vil føle noget igen. Intet vil ændre sig, ingenting vil forandre sig indeni mig. Tiden, sekundet, følelsesløsheden er som den er, og vil altid være sådan. Jeg ønsker det ikke anderledes. Fremtiden eksisterer ikke, fortiden eksisterer ikke. Jeg husker intet før dette øjeblik, hverken himlen eller havet. Jeg eksisterede ikke før nu og dette sekund har ingen udstrækning og ingen ende.
Lykke var der og sorgen, og de udraderede hinanden og har dermed aldrig været. Med øjeblikket forsvinder genstandene for både lykke og sorg. Her er intet og i dette intet, vandrer jeg.

En øl og kaldende gekkoer
Guld og sort på rød baggrund
Pink hibiscus mod det knaldende blå
Palmebladenes blyantsstreger i det skumringssorte
Var det sådan?

Lost for words in lust for worse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbogsuddrag 2008