Åbningsreception!

Dagbogsuddrag 2008

Photobucket Pictures, Images and Photos

2008:
Åh det er skæbnesvangert, det er, at tage livet i mine egne hænder. Jeg har gjordt det før, jeg ved at jeg må have gjort det før men lige nu kan jeg kun huske svig og svigt og noget om, hvordan man gemmer sig og kun lige får røven med over det laveste gærde – og egentlig mest for at glæde heppekoret.
Og alligevel er det løgn, for jeg ved at jeg rent faktisk selv gik igennem ilden, og langsomt nok til at mærke gløderne, og fandt vejen, med forbrændte fødder men i live. Og hvis der var et sæt øjne som, fra tid til anden, holdt mig fast og indgydede mod til at gå videre, så var jeg alene stifinderen.
Så jeg ved at jeg kan, med et rent hjerte, færdes i sumpskoven, at jeg kan finde vej, også gennem her, og jeg ved også, at jeg får brug for en allieret, endnu et hjerte til at følge mit.

This is the end of gravity.

Stretch the limit of ability
Do the three course meal
Continue the conversation
Finish the wine
Sip the coffee slowly
Laugh along
The prize remains
Sweet solitude.

Livsskelet?

So focused on the plentitude of the possible
I failed to realise the magnitude of the existing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbningsreception!