Kom og løft mig op

Åbningsreception!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Så er det lige præcis om en uge, at Kontoret for Krop og Liv slår dørene op!

Vi har knoklet og knoklet og malet og slæbt og sat i stand og endelig er vi klar til at byde jer velkommen i vores lille behandlerfællesskab 🙂

På Olufsvej, lige ved Trianglen, Parken og Brumleby, har vi på små 100kvm indrettet smukke behandler- og træningsrum, og DU er så velkommen til at komme og ønske os tillykke og få et lille glas på fredag d 21, marts mellem kl 16 og 19.

På dagen og indtil d. 1. April har du endda mulighed for at booke en behandling til en særlig introduktionspris – du får nemlig 50kr i rabat på en valgfri behandling! Tiden skal bare bookes inden d 1 april, du skal oplyse at du vil benytte dig af åbningstilbuddet, og behandlingen skal være afviklet inden d 1. Juli 2014.

Kernen i fælleskabet består af mig, Katrine May Hansen og Karin Sandberg, som mange vil kende fra Kys en Tiger – tilsammen har vi mere end 6 behandlings- og træningsformer i kufferten, og vi glæder os til at dele det med dig!

Vi har plads til en eller to deltidsbehandlere, så hvis du leder efter et dejligt behandler- eller mindre træningslokale, så tøv ikke med at tage kontakt 🙂

Behandlinger etc. kan bookes på email: kropogliv@gmail.com eller på telefon 20631509 (mig) og 24257655 (Karin)

Udover Kropsterapi, ManuVision Elevbehandling, Coaching, Skrivecoaching og velværemassage, har vi også planer om at starte et drop-in træningshold og en fast drop-in aften med kreativ skrivning.

Kom glad og gerne – vi glæder os til at se dig!

Adressen er:
Kontoret for Krop og Liv
V/ Katrine May Hansen og Karin Sandberg
Olufsvej 7, kld
2100 København Ø

Du kan også følge med på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og løft mig op