Åbn øjnene

Blot fordi man har studeret landkortet

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg havde min første klient i dag. Min første, rigtige, behandling. Jeg undervurderede den behandling, jeg kom til at give mig selv, mens jeg behandlede. Det skal jeg så lige tænke lidt over.

I det hele taget tænker jeg over meget. Sover mindre. Ingen lede, men mere… stilhed, indeni. Blandet – naturligvis – med den allestedsnærværende, ulmende desperation. En længsel, som jeg egentlig troede jeg havde under kontrol. Indtil for ganske nylig. Hvad skal jeg nu gøre med den? Hvor skal jeg gøre af den?

Os misbrugsmennesker. Erstatter det ene med det andet, det er vel i sig selv ikke noget problem, sålænge cigaretter afløser heroin. Et sundere misbrug. Men stadig misbrug i sig selv. Jeg er klar over, hvor pinligt lidt der skal til, for at vælte mit liv. Det er en destruktivitet. Selvdestruktivt.
Jeg misbruger mine egne tanker. Der er noget skamløst ved det, det tænder mig. Det skamløse, jeg vil derhen. Det er der, kunsten er, lysten og livet. Jeg har så meget skam, og misbruget frigør, for en tid, den skam.

Øj, det er sort. I morgen er det bedre. I morgen er håbet grønt. Vemodigheden river i mine øjne som løg. Jeg dyrker tårerne, det er ikke lige så fint som vilde tårer. I morgen er det bedre.

Blot fordi man har studeret landkortet, kender man ikke landskabet. Sikke et landskab jeg er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbn øjnene