Lær at lave eksotiske desserter / kurser efterår 2013

Lær at lave god, nem og billig mad – efterårskursus 2013

Photobucket Pictures, Images and Photos

Så er det næste kursus på plads, det er
‘Begyndermad’ og jeg glæder mig! Kursusbeskrivelse og link til
tilmelding finder du her: Lær at lave god, nem og billig mad. Er du
lige flyttet hjemmefra? Blevet single? Eller er det bare på tide at
lære at lave mad? På dette kursus lærer du at mestre enkle
teknikker og får et bredt kendskab til basis råvarer, som du kan
variere og bruge til at lave nem og spændende hverdagsmad. Vi laver
både favoritter fra det gamle danske køkken og mere eksotiske
retter.
Eksempler på retter: Hakkebøf, Kylling i bacon, Brændende
kærlighed, Mørbradgryde, Indisk kylling i karry, Thailandsk
oksekødssalat, Kebab.
Når kurset er færdigt, vil du kunne lave
enkle og velsmagende hverdagsretter til dig selv og til familie og
venner. Vi har en afslappet og hyggelig stemning i køkkenet og
ingen spørgsmål er forkerte! Kurset starter hver gang med en
grundig introduktion til teknikker og råvarer. Opskriftshæfte kan
købes, når kurset er slut.

Ingen forkundskaber nødvendige!

Vi kommer blandt andet ind på følgende emner: Hvad er smag? Hvad skal
du altid have i dit køkkenskab og i dit køleskab? Hvor køber man
ind henne? Retter med få ingredienser, rester og hvor kan du
’snyde’?

Fredag aften kl. 17.30-21, Gentofte, 5 gange. Se datoer,
pris og tilmeld dig her: FOF
– Hold 333483

Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær at lave eksotiske desserter / kurser efterår 2013