Body-SDS, ManuVision, Healingsmassør...

Om nænsomhed og troværdighed i selvhjælpsbranchen

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg har følt mig som passager i mit eget liv, det er ingen hemmelighed. Ladet mig transportere af noget, udenfor mig selv. Det er sgu sweet rides, nogle af dem. Børnevognen, kærlighedssvognen, men de to har, på et punkt, ikke adskilt sig væsentligt fra misbrugsvognenene, dem som rummer traumer, begær og opofrelse, dem som adskiller mig fra mig selv. Det gør børnene, kærligheden ikke, men det har været ligegyldigt. Jeg har slet ikke taget stilling til, hvilken vogn jeg sad i. Nu er jeg så igang med at hoppe ud af dem allesammen – nogle af dem i fuld fart.

Der er ingen tvivl om, at det virkelig kan noget, det der BodySDS. Jeg kommer lige derfra. Men altså, det kræver en dygtig behandler og så er spørgsmålet om teknikken kan noget i sig selv, for en dårlig behandler kan virkelig gøre skade. Ham her, jeg lige har været hos, han er fandme god, meget, men bare det lillebitte kiks, det minimale skift i temperatur og tone, da behandlingen sådan set var forbi, det satte sig og fik mig i første omgang til at negligere behandlingens effekt og i næste, til at beslutte at jeg ikke behøver at komme hos ham igen. Måske var det med vilje, så god kunne han godt være, jeg ved det ikke.
Men der skete noget meget godt i dag. Jeg forbandt kroppen og sindet og sjælen. Det varede ikke ret længe, men det var der og jeg har ikke haft det så dejligt i lang tid. Og der har han ret, den dygtige og smukke og en tand for professionelle BodySDS-behandler; nænsomhed spiller en stor rolle. Med mig selv. Ideen om at det handler om mig og ikke om min virkning på andre, eller deres virkning på mig.
Jeg ved det ikke. Måske blev han bare sur over at jeg identificerede det, da han healede mig. Selvom det i virkeligheden er en kompliment til hans evner; idet han lagde hånden over plexus og to fingre på halschakra’et, trådte et stærkt blåt lys frem bag mine lukkede øjne og varmen var pludselig tør, varm og meget intens. Kærligheden fuldt til stede.

Jeg er i tvivl om det var den healing, som i virkeligheden gjorde mest for mig… Og det åbner så op for Healingsmassør-uddannelsen igen. Argh.

Umiddelbart hælder jeg stadig mest til ManuVision – men jeg har ikke hørt noget fra dem endnu. Utjekket.

Jeg leder efter noget at tro på. Noget troværdigt. Det er aldrig før faldet mig ind, at dette noget, kunne være mig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body-SDS, ManuVision, Healingsmassør...