Noget må ske!

Om helbred, Body-SDS og katte

Photobucket Pictures, Images and Photos

I går var en god dag, jeg tudede slet ikke efter kl. 16… Nå, men jeg tænkte, hvad fanden sker der, er det bare en stressreaktion og psykologi for burhøns, eller er der andet i det?

Så jeg fik en akuttid hos min læge, som kiggede en gang på mig og vejede mig og så forbød hun mig at arbejde i mindst en måned. ‘Belastningsreaktion’ sagde hun, og ordinerede SE-behandling, massage, fysioterapi, grin og gode venner.

Det med de gode venner, den er der styr på. Jeg vidste det slet ikke, men der var de. Omsorg, som jo så også får mig til at tude, men den del går jo nok.
Grin, nåja, den venter vi lidt med.
SE (somatisk erfaringsdannelse) er en chok- og traumebehandling, som fokuserer på den kropslige erindring. Det kan være vældig godt, hvis man er i hænderne på et dygtigt menneske. Det har jeg været, dengang.
Massage, fys, kropsbehandling, jojo, men jeg er jo vildt modtagelig, så for fanden, det er en tillidserklæring at lægge sin krop i hænderne på sådan en! So what to do?

Jo, jeg tænkte, jeg er jo alligevel igang med at undersøge Healermassage- og BodySDS-uddannelse, så det er vel meget nærliggende at booke sådan en tid.

BodySDS. Jeg finder listen over godkendte behandlere via den officielle hjemmeside. Løber den igennem. Uha. Uha. Jeg prøver at ignorere billedet og navnet, men jeg er ikke i tvivl. Man kan ikke løbe fra et ungdomscrush. Det er en instinktiv tillid, som går ud over seksualitet, en slags menneskelig tiltrækning og det er lige hvad jeg har brug for. Instinktiv tillid. Og hvis den bliver svigtet, kan jeg jo altid skyde skylden på mig selv… Så jeg skriver en mail, og senubareder, et afbud, en ledig tid, lige til tiden, damn!

BodySDS. Nogle siger det er magi, nogle siger det er ren humbug og manipulation. Well, nu giver jeg ikke meget for hverken magi eller manipulation. Jeg mener begge dele bør være til stede, hvis det skal være rigtigt. Det her. Det var rigtigt.
Først bizart. Lidt rysten og lidt trykken og lidt vejrtrækning. ‘Neeed i maven’ jojo, jeg kan godt mærke mine følelser, jo tak! Men så rystede han lidt ved min ene hofte og trykkede hist og pist og så begyndte mine hænder at sove. Og i begge sider på halsen. Jeg tænkte; fuck, han har bare at vide, hvad fanden han foretager sig! Og jeg tænkte, stakkels mand, jeg ødelægger hans praksis, han får mig aldrig ud af det igen. Men – og det skal han have – han bevarede roen. Roen og… dygtigheden. Den faglige omsorg. (Satans, det er den, som gør det af med mig) Og lidt efter lidt løsnede grebet sig. Til sidst var tranchen nærmest væk og kun de låste hænder tilbage. Dog virkede han bagefter lidt… Tøvende, tror jeg, men måske var det bare en fornemmelse… Det er det irriterende ved den slags kontrakter, fortroligheden gælder kun i en retning. Gad vide hvad der foregik? (Og det var interessant – han er slet ikke blevet mindre tiltrækkende på de mange år, men farligheden…. Den lå et helt andet sted)
(Nåja, og der var en skide kat, jeg er stadig bange for katte, men mere om det lige om lidt)
Der var ikke meget snak, nogle ord her og der, jeg tror han bevarede kontrollen, men jeg tror også at han arbejde for det. Jeg hjalp med lidt viljestyrke til sidst, tiden var jo gået og hænderne skulle jo virke.
Men jeg vidste det. Den umiddelbare tillid får mig til at give ham lov til at komme derind, hvor jeg ellers kun selv kommer, og kun i mørke stunder. Pis også. Den er svær at lukke igen.
Bagefter sagde han, med cirka de ord, at jeg skulle skabe plads til mig selv indeni, at når jeg selv var indeni, så ville floden ikke skylle mig væk og tage mig væk fra mit liv. Han sagde vel sådan set, at kunsten og livet er mulig samtidig, kan det nu være rigtigt? For det er også rigtigt, at for at skabe, må man åbne for en følsomhed i sig selv, som gør en lidt… Sær… Som min skrivekollega sagde; ‘vi kan ikke tåle alt for meget dagligdag’…

Nå, men i hvert fald, så skulle jeg tisse, og ude på toilettet ligger katten… Og hvad sker der? Den kigger på mig, bevæger sig hen til mig, slikker mig på højre hæl…. Snor sig roligt rundt om mine stadig bare ben og strækker sit hovede op på mit venstre lår. Jeg sidder der, i undertøj, på et fremmed toilet, med hænder som kun lige virker og med en stirrende kat på mit lår… Og som om det ikke var bizart nok, så gik jeg IKKE i panik!
Det er muligt at mine paralyserede hænder og lamme hals var manipulation, men det med katten, det var sgu magisk…

Så sikke en dag. Jeg har ingen penge. Har ladet min læge sætte helbred over økonomi og jeg aner ikke, hvordan vi skal komme igennem sommeren. Haft en højst bizar oplevelse hos en BodySDS behandler, som samtidig var en slags transformeret mennesketiltrækning.

Jeg er taknemmelig for de gode mennesker, som er i mit liv. For den gryende erkendelse af, at der skal ske noget, for mig selv, jeg skal træffe nogle valg, som skal definere den næste periode i mit liv. Måske bliver det ikke noget kønt syn. Men måske er det heller ikke så vigtigt. Måske er det nok at vide at der er lys… et eller andet sted.

Photobucket Pictures, Images and Photos

1 kommentar

  • Super god læsning – du skriver godt! Kan godt lide du vendte tilbage til ordene magi og manipulation i ny og næ, gennem telsten. Og at begge ord starter med “ma” 🙂

    Oliver

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget må ske!