Et patetisk klynkeindlæg.

Noget må ske!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Der er en snegl i blomsten… Eller… Der er noget galt. Eller… En snegl i en blomst er vel en naturlig ting, omend ikke så køn?

Der var en lugt af blomstrende råd, på den grønne sti da jeg gik hjem i morges, efter at have fulgt min datter i skole. Jeg lukkede øjnene – allerede patetisk – og var straks tilbage i min farmor og farfars haveskur, hvor jeg gemte mig som barn, fordi det var det bedste sted at være, under de omstændigheder. Havehynder og vådt træ. En slags svalende kølighed, midt i al det rådne.

Der må ske noget.

Jeg har brug for at genskabe forbindelsen mellem min krop, mit sind og min sjæl (Hvordan tabte jeg den?). Jeg tænker på at tage en uddannelse – hvis alt går op i en højere enhed, selvfølgelig, økonomi og alt det shit – jeg kigger på healingsmassør, Body SDS kropsterapeut, er der andre?

Det må være noget med et stærkt holistisk grundlag. Noget, som fordrer en grundlæggende egenpraksis og noget, som jeg kan undervise i, gøre noget med, efterfølgende. Og det skal være fagligt velfunderet og på et vist niveau – ikke for mange urtedamer – men heller ikke for mange machobøffer… Og der må være fysik i det!

Anyone, ideer? Erfaringer? Kommentarer? Mentale kram, kunne godt bruge nogle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et patetisk klynkeindlæg.