Om helbred, Body-SDS og katte

Body-SDS, ManuVision, Healingsmassør…

Photobucket Pictures, Images and Photos

Min mor var forbi og ordne mine planter i går. De blomstrer alle sammen, totalt ude af synk. Bagefter lagde jeg mig ind i min seng og så seks afsnit af Nip/Tuck.
Der er noget om langsomhed. Måske er der gang i en heling af de allermindste nervetråde inden i mig. Men det går eddermanme langsomt i mit sind for tiden. Jeg skammer mig stadig over det, men det er en bedrift, bare at skrive en email. En del af mig vil have det skal gå hurtigt. Den løsningsorienterede del. ‘Ja, godt, fint, nu har jeg mærket det, så kan jeg komme videre’. Men måske har jeg brug for at mærke stilstand lidt.

Og jeg ved sgu ikke med det BodySDS. Jeg tror behandlingen, systemet er godt, rigtig godt, men selve uddannelsen? Jeg opstillede en liste, hvad har jeg brug for i sådan en uddannelse:
– Faglig ballast
– Holisme, både krop, sind og ånd
– Troværdighed, både overfor mig selv og overfor omgivelserne, et godt navn

Og hvad jeg er på vagt overfor:
– Urtedamer, for langhåret
– Machobøffethed og yogamænd, ad
– Sekt-agtigthed

BodySDS har, efter hvad jeg fornemmer, ret godt fat i det jeg leder efter – men de to sidste ting, jeg er på vagt overfor, der blinker altså nogle røde lamper… Jeg er i den grad usikker på ham der Bengt Valentino Andersen, barnebarn af grundlæggeren, og en timepris på 3.000kr… Det lugter… Og frelste mænd på faste, det går bare ikke. Men jeg prøver at holde sindet åbent… Har meldt mig til en introdag på søndag, for lige at fornemme stedet… Sgu også mange penge at slippe for sådan en uddannelse, så jeg skal jo også tro på sagen bagefter…
En god bekendt gjorde mig så lige opmærksom på ManuVision… Flot, at jeg ikke selv havde fundet den (og måske siger det noget om deres brand…) Det er, så vidt jeg kan læse, en gruppe af BodySDS’ere, som for 15 år siden brød op og dannede deres egen uddannelse – som vist nok er ret meget den samme, med med et mere… Menneskeligt ansigt, måske… Deres uddannelse tager kun to år, men er også billigere (lidt)… Nå, men jeg har skrevet til dem, så må vi se… Her lader det til at der ikke er så meget at være på vagt overfor, men jeg bliver i tvivl om den faglige ballast og om ManuVison-brandet er stærkt nok.

Den tredje uddannelse jeg kigger på, er Healingsmassør. Der er faglig ballast og holisme, men åh… Er i tvivl om troværdighed og faren for urtedamer…

En ting ad gangen… Og det går langsomt… Det er måske ikke så tosset, det er jo en stor beslutning og sådan en bør man nok ikke tage i affekt. Selvom det er den – affekten – som har bragt mig herhen, hvor jeg er klar over, at der skal tages en beslutning… Flere… At mit liv skal se anderledes ud… Mere glæde, mere… Potentialeudfoldelse. Mere helhed. Også selvom det måske betyder at jeg skal opgive at opfylde alle andres behov (uha…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om helbred, Body-SDS og katte