Hans Laurens / WORDS Festival

Rachel Rose Reid / WORDS Festival

Photobucket Pictures, Images and Photos

Rachel Rose Reid.
Rachel Rose. Jeg ved ikke hvordan Kasper Sørensen og André Andersen har gjort det, men de har fået nogle af de absolut allerbedste til at dukke op i lille Danmark og optræde på WORDS Festival og hvis det er rigtigt, at WORDS er planlagt til at være en årligt tilbagevendende festival, så er jeg SÅ meget på!!!
Rachel Rose. Hun er nomineret til en British Award for sin “King Lear”-fortolkning, den har jeg ikke hørt, jeg hørte “I am Hans Christian Andersen” og hun var tydeligt berørt over, at fortælle den for første gang i forfatterens eget hjemland. Men, åh. Hendes diktion. Fortiden i undergrundsmiljøet fornægter sig ikke – hun har en timing og en rytme, som jeg ville give min højre arm for. Elegant, vittigt og fuld af sårbarhed, vævede hun et tæppe af Hyrdinden og Skorstensfejeren, Grantræet, Skyggen og Den Lille Havfrue sammen med HC Andersens rejsebreve og hendes egne kærlighedseventyr.
Rachel Rose er lille, lys og gæv og ligner en på 17, helt out of character, og synge, gør hun, med klar, lys og rungende stemme, nøj!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hans Laurens / WORDS Festival