Katrine på Kronborg - WORDS

Peter Hartmann / WORDS

Photobucket Pictures, Images and Photos

Peter Hartmann. Jeg kender ham kun fra CrossWords og slapstick og gakkede historier på kanten af det tilforladelige. Lidt irriterende type, ikke…
Men her. Jeg kunne lide det. Jeg blev overrasket og en, i virkeligeheden banal, historie om mobberi og om, hvordan vi behandler De Fremmede – som jeg oven i købet har ham mistænkt for, at han ikke fik afsluttet helt perfekt. Jeg grinede. På et tidspunkt fik jeg tårer i øjnene. Han slap afsted med at tale med fremmedarbejdercirkusaccent nærmest hele forestillingen. Han talte babysprog, jeg var med alligevel. Han tog en rød næse på og så forstod jeg hvorfor. Han er artist. Han påtager sig rollen som den uelegante, for nogle gange er det det, som skal til. Som alle klovne rummer han det melankolske og det plumpe, poesi og slapstick. Og udviklingen.
Jeg kender ikke Peter Hartmann, jeg ved ikke hvor han kommer fra eller hvordan han forbereder sig, udvikler sine historier og sit sprog. Hvad han overhovedet vil med det hele. der er ting og timing, han skal arbejde på. men jeg ved at De Store, de topper først som 80-årige, og jeg gætter på at han har nogle år foran sig, til det. Og jeg glæder mig til at følge ham på vejen. Det er en så usigelig glæde at være nær en artist. Så sjældent, dejligt.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katrine på Kronborg - WORDS