Rachel Rose Reid / WORDS Festival

Morgenhår, ikke?

Photobucket Pictures, Images and Photos

Det er morgen. Jeg har sendt børn og voksne afsted, men jeg skal først møde kl 11 i dag. Jeg drikker kaffe og spiser resten af børnenes morgenmad, krydret med det sidste af en skål saltskruer fra i går. Huset er stille.
Jeg tænker lidt på min arbejdssituation. På penge, men min alenetid er alligevel så kort i dag at den ikke må spildes på økonomi. Så tænker jeg lidt på sex i stedet. Men det koster i dag, der er told på tankerne.

Jeg drikker mere kaffe. Måske er jeg ved at gå ind i en depression. Måske trænger jeg bare til… Ro. Måske skal jeg bare tage mig sammen.

Jeg ønsker mig Stian Hole’s nye børnebog, er det patetisk og forudsigeligt? Jeg er så langt fra street wise som nogensinde før. Hvor henvender man sig med alle sine talenter?

I teorien har jeg ingen tro på menneskeheden, al evidens peger mod en tilværelse som eneboer, i praksis kommer jeg til kort. Jeg tror, jeg tror! Pis.

Jeg ved godt hvad der plager, men jeg siger det ikke, ikke på vilkår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rachel Rose Reid / WORDS Festival