At have det sjovt, at gøre sig selv til grin - version 2

Katrine på Kronborg – WORDS

Photobucket Pictures, Images and Photos

Kronborg. Jeg starter i Kassematterne, man skal altid starte i Kassematterne. Der er mørkt og kun sporadisk oplyst. Kulden er rå og fugtig og hjørnerne er uendelige i mørket. Det drypper fra loftet, ned i en bunke hø. Jeg snubler over de ujævne sten i gulvet. Holger Danske sidder der, men det er bare lige når man kommer ned. Der kan nemt gå lego og Disneyslot i den gamle borg, så start i Kassematterne, så sidder de i dig resten af tiden. Selv i solskinnet, på Ravelinens græs, med blå himmel og havet og drivende, gennemsigtige skyer.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Skynd jer, skynd jer ud til WORDS Festival! Der er fuldt dagsprogram søndag og 12-16 mandag. Du kan købe billetter til mandag til reduceret pris her: WORDS MANDAG. Der er kun 20 billetter tilbage til 87kr istedet for 145, så skynd dig!

Og det er jo mandag at du blandt andet kan opleve Brødrene Løvehjerte, fortalt af den ene af de to arrangører, André Andersen, det bliver stort! Du kan også opleve Peter Hartmann og Niall De Burca, som er anmeldt her på denne side, samt den uforlignelige Kasper Sørensen, den anden af de to arrangører, og stifter af BestTellers. Og flere endnu, åh, jeg ville ønske jeg havde mulighed for at høre Vigga Bro, også, og Debs Newbold og Torgrimm Mellum Stene!

Hvis du ikke kan nå det, så håb på et ligeså smukt program til næste år. Og hold dig opdateret på BestTellers program – BestTellers scene er Danmarks eneste scene helliget fortællinger.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have det sjovt, at gøre sig selv til grin - version 2