Niall De Burca / WORDS Festival

Hans Laurens / WORDS Festival

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hans Laurens, jeg er forudindtaget, på forhånd indtaget, for jeg kan godt lide manden. Han har – sammen med Kasper Sørensen, som er en af mændene bag WORDS – grundlagt BestTellers, og han har undervist mig i historiefortælling og i, ikke at dø på en scene.
Men altså.
Han er en rolig fortæller, en… dagligdags fortæller, ingen fine ord, ingen vild fysik og falbelader. Han er der bare, fortæller som sad vi hjemme hos ham og nød et glas rødvin, og ikke her i solen på Kronborg! Han fortæller “Tværsum 7” om dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, og spinder ender og teorier, det er sgu ret godt. Jeg er med, husker alle detaljer, gætter på sammenhænge og bliver overrasket, når han drejer historien og springer i handlingen. Han springer så elegant at selvom han bytter lidt rundt på Tanja og Inge og Farmor og Onkel P, så er vi med alligevel. Jeg registrerer simpelthen fejlen, bytter bare navnet ud med det rigtige og lytter videre – ikke gå glip af nogen detaljer!
I virkeligheden er han vel en litterær fortæller. Jeg kan godt lide det. Jeg vil ind og høre ham igen, når BestTellers’ sæson starter igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Niall De Burca / WORDS Festival