Og således begynder det!

Hør P1 Kulturnyt kl 18.10 i dag!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Om 2 timer kan du høre mig i Kulturnyt på P1, hvor jeg er dagens gæst og bliver interviewet af vært Katrine Nyland om udstillingen ‘A scarf is ascarf is a scarf’. Det bliver en snak om baggrunden for selve projektet og mine egne tanker om kultur og hovedbeklædning og om at læse sine egne holdninger ind i et kunstværk.

Min udstilling kan ses indtil oktober på Metrohegnet på Veste Voldgade, på stykket mellem strøget og Politikens Hus. Udstillingen er blevet kaldt vigtig og debatskabende, såvel som ‘Kulturradikalistisk Bullshit’, så der skulle være noget for enhver smag og holdning!

Det er første gang, jeg skal i radioen (siden Børneradio i slut-80’erne…) og jeg er ærlig talt lidt nervøs! Desuden er jeg stadig halvsyg og min stemme kammer spontant over i en lækker Rod Stewart-hæshed… Så kryds fingre for mig!

Efterfølgende kan Kulturnyt podcastes, hvis man ikke lige når at få det med…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og således begynder det!