En sindssygt ubehagelig debut i SYSTEMET

Glæden ved fysisk arbejde

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg har travlt. Og det er dejligt. Men det meste af arbejdet foregår foran en computer. Mit store projekt ‘A scarf is a scarf is a scarf’ tager selvfølgelig mest tid med trykkeriet, receptionen, regnskab, presse etc… Men også madkurserne tager tid.

Derfor har jeg selvfølgelig fået mere arbejde! I cafeen ude på Den Blå Planet – det nye Danmarks Akvarium. Der er super fedt derude – har jeg hørt, for vi har simpelthen haft så svinetravlt at jeg slet ikke har fået set stedet rigtigt. Men folk virker glade…. Også for maden, som vitterligt også er god! Det er fish & chips og fiskedeller the Meyer & Noma way og det smager sgu ret godt! For slet ikke at tale om de dejlige kokke… Og den smukke udsigt, og den nordisk/tropiske stemning, I love it, det er Zoologisk Museum møder Louisiana møder Gili Trawangan!

Men hold nu op, der er ikke mere hud under mine fødder… Men faktisk… Betyder det ikke så meget… For i stedet for at sidde med hovedet inde i min computer – som jeg jo også elsker – så er det fysisk og serviceminded og kontant afregning for smil og sure miner. Det er SÅ tilfredsstillende. Når jeg har fri kan jeg spise en dejlig sandwich og drikke en øl og så er der ikke mere –

I virkeligheden er dette en lykkelig kombination for mig. Intellektuelt dybt arbejde foran computeren, undervisning i lavpraktisk madlavning og så dette, fysisk krævende, smilende, Quick-fix job på Den Blå Planet. Det er et arbejdsliv jeg godt gider. For første gang i mange år hænger det sammen. Det ændrer sig sikkert lige om lidt, men jeg husker at nyde det! På trods af travlhed og træthed og manglende hud under fødderne – fordi der er glæde i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sindssygt ubehagelig debut i SYSTEMET