Øl & chips & valentine

Snydepelse!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ja, det er jo ikke hotellets skyld, at vejret stinker, og faktisk har det ikke stunket så meget i dag. Sol og skyer og 19-22 grader. Vi har været på stranden…spist frokost på promenaden med udsigt over vand og bølger og det giver ro i sindet og lykke i hjertet at kigge på havet. Sådan er det bare.

Men der var egentlig lidt mere til hotellet. Astoria, Las Palmas, Gran Canaria, Spanien. Fordi, personalet er venligt. Ikke anmasende eller for turistbørnevenlige, slet ikke, men smilende og søde, fra barmanden, til rengøringsdamen (vi har kun set en), til buffetafrydningsdamen.

Det er vigtigt med smil. Især når solen er en snydepels… Jeg har fortalt historier fra den nordiske mytologi for børnene hver morgen – for at få den halvkedelige morgenmad til at glide nemmere ned – Oskar han sluger især historierne om Udgårdsloke og hvordan han narrer Thor og Tjalfe, han råber “Udgårdsloke, grrr… Din… Snydepels!”, så de tyske og svenske fastligger-par smiler sødt og træt til os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øl & chips & valentine