Damen i bilen med briller og gevær

Hjemve?

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg sidder her i solen og glæder mig til at komme hjem. Er der noget galt med det udsagn? Jeg ved det ikke, men det gør jeg. Ikke til kulden, vorherrebevares, men til mit arbejde, mine mennesker… Dem, jeg kan nørde med, nørde nørderier af forskellig slags. Og jeg glæder mig ikke mindst til at være alene.

Jeg starter mine madkurser, jeg har en mavesugende ide til næste års turne til Indonesien og jeg har en smuk og foruroligende historie at fortælle på torsdag til Stories In The Dark på BestTellers… Og små ord og sætninger dukker overraskende op i mig og bliver hængende og folder sig ud mens jeg kigger ud over vandet eller lige op i himlen.

Min hud dufter af sol. Havet sidder i brystet, vinden i blikket og himlen i de dybeste mavemuskler, det er som det skal være. Jeg er klar til at komme hjem.

Og jeg savner min mor.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damen i bilen med briller og gevær