Dag 1 - fly mod Doha

Heart2Heart Tour – Dag 2

20130126-100235.jpg

Damn… Det har været en lang dag. Først her ved midnat er vi ankommet til Bandung, hvor den første Kvindecirkel og forelæsning skal holdes.

Vi har sovet lidt i bilen fra Jakarta til Bandung, det tog syv timer. Trafikpropper.

Men vejret. Det er regntid, så her er kun 26-27 grader og det frisker lidt. Huden drikker luftens fugtighed.

Creditkortene driller, visummet drillede, køerne og airconditionen… Det tog næsten en time at tjekke ind på hotellet.

Det gør ikke så meget.

I morgen bliver vi hentet efter morgenmad og så skal vi ud og se en kratersø… Min Tour Manager mener, at det er gode motiver til Dots kamera. Bare en lille tur, sagde hun, så jeg også kan få arbejdet… Det tager tre timer hver vej… Damn… Men jeg glæd mig alligevel.

I morgen aften skal jeg så have arbejdet ved computeren. Have styr på de første forelæsninger og oplægget til Kvindecirklen. Få gang i regnskabet, så jeg kommer ind i rutinen og det ikke bliver helvede og en plasticpose når jeg kommer hjem.

Og lige nu skal jeg sove.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 - fly mod Doha