Søvnløshed og forventning

Heart2Heart – Hvad kvinder taler om…

Photobucket Pictures, Images and Photos

Sådan ser det ud, når Head Master er en fantastisk kvinde og vil have, at vi har det godt, når vi holder Women’s Circle i Bandung!

Bordet var fyldt søde, sure og stærke sager og det var bare at gå ombord – faktisk var det vigtigt at tage for sig af lækkerierne og vise, at man værdsætter værtskabet – og det gjorde vi!

Der blev spist og talt og grinet – og der var gråd som sad på stemmen, men vi fuldførte. Det rører mig så dybt at mærke, hvordan det virker, når man er tryg nok til at spørge frit og modig nok til at svare ærligt.

Min tro på menneskeheden styrkes, når jeg oplever, hvor stor verden er, hvor forskellige vi kan være – og hvor meget vi alligevel kan opdage og udrette sammen.

I dag har jeg siddet blandt stærkt troende, muslimske kvinder og udvekslet syn på så forskellige ting som børneopdragelse, Islam, slikmunde, tennis og voldtægt.
Og netop udvekslet, her var ingen, som missionerede, ingen som forsøgte at fortælle en eviggyldig sandhed. Kun nysgerrighed og åbenhjertighed.

Og latteren!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløshed og forventning