Heart2Heart Tour - Dag 2

Heart2Heart – Det Hvide Krater og verdens bedste kaffe

Photobucket Pictures, Images and Photos

Det er sjovt at besøge de attraktioner, som primært eksisterer for landets egne turister. Ciwidey er sådan et sted. Tre timer fra Bandung og midt i en bjergby, som er mest kendt or at producere jordbær (som de så forarbejder til det mest hvinende søde slik, jeg nogensinde har smagt) – her ligger en vulkan og en lille, hvidblå kratersø. Her er helt vildt smukt.

Det er dagen før dagen. Min Tour Manager har arrangeret et møde med en engelsklærer fra det universitet, jeg skal undervise på i morgen, og det er hende, som vil vise os Ciwidey. Hun har også købt en stor forsyning af vand, Rambutan, druer og chips i alle afskygninger for at forsøde den lange biltur… Der bliver sørget for os!

På vejen tilbage til Bandung stopper vi ved en Roadside Cafe, hvor jeg slet ikke kan tro mit held – de har Kopi Luwak!
Kopi Luwak er verdens dyreste kaffe. Og verdens bedste. En Luwak et lille dyr, det ligner en blanding mellem en cat og en lemur med store øjne. Den spiser de umodne kaffebønner fra busken, og når de så… Hmm… Kommer ud i den anden ende, samler kaffebønderne dem op, renser dem, hvorefter de tørres, ristes og males, ligesom almindelige kaffebønner. Men den… Gæring, som finder sted inde i Luwak’en giver en helt særlig aroma, som altså gør Kopi Luwak til verdens bedste – og dyreste – kaffe.
Jeg får en kop her – den koster kun ca. 15kr, det er voldsomt billigt – men cafeen har også Luwak’er i baghaven…

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heart2Heart Tour - Dag 2