Heart2Heart - Hvad kvinder taler om...

At underskrive certifikater…

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg underskriver certifikater til de studerende, for at deltage i to timers lecture: The use of literature in the classroom”, 150 stk… I morgen er det 300, når vi når til Indramayu.

Det har været en god dag. Jeg er helt færdig. Fyldt op af søde mennesker, som siger pæne ting og stjæler sig til at tage min hånd og skændes om, hvem som skal stå ved siden af mig på de obligatoriske og endeløse gruppebilleder. Det er overvældende. Også dejligt, men jeg er træt nu. Bagefter er der altid lige noget med frokost og møde rektor på hans kontor og overrækkelse af gaver fra universitetet og autografskrivning.

Det er en særlig følelse, at være , på den måde. Jeg bruger mig selv fuldstændig og kan lægge mig til at sove på en dørmåtte lige nu. So to speak. Men jeg er glad. Tænk at få lov til at tale med folk, viser hvem jeg er og hvad jeg mener. Om fred, for eksempel, og tolerance og religion og vold og poesi… At en hel årgang af nye engelsklærere på ligge netop dette universitet, fremover vil bruge min bog om kreativ skrivning i deres undervisning. Bruge de eksempler på analyse og fremragende poesi, som jeg har givet dem i dag. Det er sguda ret vildt.

Det er sjovt – og ret… specielt!

Nå! Jeg kan sove i bilen – der er 7 timer til Indramayu… On the road again…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heart2Heart - Hvad kvinder taler om...