Hjemmelavede karrysild

The Heart2Heart Peace Tour 2013

Photobucket Pictures, Images and Photos

I disse minutter blev billetterne bestilt og betalt. Om godt 3 uger tager jeg afsted på min tredje Asien-turne…
Sikke et eventyr. Og altsammen på grund af en lille digtsamling. “Lovetrust”.

Det voksede. Fra en lille, 3-dages turne, til en enkelt by og et enkelt universitet i 2010, til en 20-dages tur med personlig assistent i 2011. Og til denne turne, kortere i tid, kun 13 dage, men med langt flere aktiviteter, professionel fotograf tilknyttet, Tour Manager, assistent og masser af merchandise… Det er sgu syret… Lidt som at være rockstjerne… På månen…

Alle de oplevelser, alle de menneskemøder… Kulturmøder… Kulturoverraskelser!

I virkelighed var det denne mand, Pak Iman Suligi, som startede det hele, ved at invitere mig, via Facebook, til sit universitet i byen Jember på Java.
Jeg er så taknemmelig for den kontakt og det møde, han satte i stand. Det var gennem Pak Iman, at jeg mødte Ajeng, som nuancerede mit syn på det mandlige og det kvindelige og det… Menneskelige, og det var igennem Pak Iman, at jeg mødte den vidunderlige Ms. Mufy, som er blevet en nær veninde og samarbejdspartner.

Pak Iman og jeg har oversat Haiku sammen, udgivet bøger, talt og drukket kaffe i hans dejlige bibliotekshave, som jeg altid længes tilbage til – på trods af myggene!

Jeg glæder mig til at møde dem alle igen – og nye mennesker og nye møder, nye… Overraskelser!

Der er meget arbejde, inden jeg kan læne mig tilbage i flyveren d 24. Januar… Men jeg glæder mig. SÅ meget!

Forresten. Jeg har stadig knap 20 eksemplarer tilbage af den særudgave af “Lovetrust”-digtsamlingen, som blev udgivet i forbindelse med turen i 2011 – hvis du vil have et eksemplar, kan du købe det hos mig for 100 kr, bare skriv en mail.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede karrysild