Grønkål

Rodfrugter i ovn

Photobucket Pictures, Images and Photos

Skræl og rens og skær i store stykker;
Kartofler,
Løg,
Pastinakker eller Persillerødder
Gulerødder
Knoldselleri
Evt. Rødbeder

Bland med olie og rigeligt salt og peber i et fad – i ovn på 160 grader i halvanden time – vend rundt undervejs.
Rødderne får lang tid ved forholdvis svag varme, på den måde bliver de bløde indeni og sprøde og karameliserede udenpå – det findes intet værre og mere kedeligt, end tørre, hårde eller kun bløde rodfrugter!

De vigtigste konsistenser og smagsgivere her, er kartofler, løg og Knoldselleri – resten kan blandes, skiftes ud eller udelades i en snæver vending. Selvom… Gulerødderne er også gode…

I skål eller på fad, spis til Kogt Skinke, eller Italiensk Flæskesteg eller hvad som helst.

Det smager godt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønkål