Æbleflæsk

Hjemmelavede karrysild

Photobucket Pictures, Images and Photos

Et glas marinerede sild
Et lille løg
Et stort æble
3-4 spsk creme fraiche
Peber
Mild karry
Stærk karry
Stødt spidskommen
Stødt koriander

Skær æblet og løget i bittesmå tern. Bland med en halv tsk af hver af krydderierne.
Skær de marinerede sildefileter i mindre stykker og bland dem med æbler og løg.
Bland med creme fraiche og smag til, husk det bliver en smule kraftigere, når det har trukket.

Stil det i køleskabet minimum en time før det skal spises.

Spis på rugbrød med et halvt kogt æg, hvis du har lyst.
Det smager godt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleflæsk