Novembermareridt

Vil du lære at lave mad?

Uploaded from the Photobucket iPad App

Jeg har ikke mindre end 5 FOF-kurser til foråret, i madlavning, så hvis du har lyst til at bruge 5 aftener i mit selskab, så kan du melde dig til et af dem. De ligger Marts-Juni, enten mandag, onsdag eller torsdag aften. Datoerne kan tjekkes i FOF-kataloget, som kommer i December… Det er FOF i Gentofte, Lyngby og på Østerbro, som udbyder kurserne og de varsler, at de bliver fyldt hurtigt op…

Der er 2 slags kurser:

Gammeldags »Mormor-mad«
Margarinen og olien er skiftet ud med ægte smør og vi koger ikke gulerødderne i halve timer – til gengæld laver vi solid gammeldags mad, som smager af Danmarks madkulturelle arv. Vi laver bl.a. krebinetter med stuvet kål, forloren hare med rørte bær, kødboller i sherry, tarteletter, and med brune kartofler og indbagt svinemørbrad – og selvfølgelig masser af sovs. Desserterne står på rødgrød, æblekage, vanillebudding og fromage. Opskrift-samlehæfte med opskrifter, variationer, tips og tricks, råvareliste og gennemgang af teknikker, kan købes. Vi bruger om muligt økologiske råvarer. Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og kniv medbringes. Råvarer 500 kr. er inkl.

Asiatisk Mad
Blommepasta, Ketjap Manis, fiskesovs, Matsaman Curry og Shaoxing. På dette kursus får du en letforståelig introduktion til dejlig og nem mad fra Asien. Her koncentrerer vi os om velsmag og om at udforske nye krydderier og ingredienser – og spiser god mad som er krydret, men ikke chilistærkt. Vi skal f.eks. lave Curries, både Indiske, Thailandske og Indonesiske, Wokmad, forårsruller og Satay. Hver gang starter med en grundig introduktion til de retter, vi skal lave, råvarene og de teknikker vi vil arbejde med. Herefter deler vi os i arbejdsopgaverne og går i gang. Når maden er klar, spiser vi sammen. Opskrift-samlehæfte med opskrifter, variationer, tips og tricks, råvareliste og gennemgang af teknikker, kan købes. Vi bruger om muligt økologiske råvarer. Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og kniv medbringes. Råvarer 500 kr. er inkl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novembermareridt