And til Jul eller Mortens Aften

Ignite #10 – Når engagement møder energi… og varme…

Uploaded from the Photobucket iPad App

Klokken nærmer sig 18 i Republikken på Vesterbrogade. Jeg har købt en dejlig, kold, stærk og sød julefadøl og er blevet gennet op på første række. Jeg må tage blusen af og sidde i undertrøje, her er måske 200 mennesker. Og varmt, meget.

Hvad er det, der får folk til at valfarte til Ignite, som trods alt bevæger sig på kanten af en branche som i dén grad har svært ved at få folk op af stolene?

En del af svaret skal findes hos de to værter, man skal lede langt og længe for at blive mødt med større varme. Det kan sguda godt være at alle får kram og smil helt op i øjnene og et “hvor er det dejligt at du kom”, men jeg er da ligeglad, for det virker, varmen er stor og føles ægte.

Der er også noget med dem, som skal på om lidt – kort fortalt er Ignite et format, hvor man får 20 slides og 5 minutter til at fortælle hvad man brænder for, og det kan være hvad som helst. Det sikrer et højt tempo aftenen igennem – denne aften var der 15 ildsjæle på scenen. Det er hæsblæsende, men jeg er i gode hænder. Og med 3 kvarters pause, er der godt med plads til at være modig – til Ignite #9, sidste gang, var jeg modig og endte med en fantastisk faglig kapacitet, som hjælper mig med en vigtig sidehistorie i ROMANEN!

Det er almindelige mennesker på scenen, almindelige mennesker som brænder for noget – sidste gang hørte vi bl.a. om Heavy Metal, Jung og Økonomisk Filantropi! og det er dét, som er så fedt – hvis det er kedeligt, så tager det kun 5 minutter og hvis det er spændende, så sidder man åndeløs af begejstring!

Her er plads til det anderledes, og plads til at hylde dem, vi kalder tosser i det virkelige liv – man kan slet ikke undgå at få udvidet sin horisont – hvem vidste, at eldrevne motorcykler var SÅ spændende?

Denne aften bød også på både op- og nedture… men selv nedturene havde en appeal, man ikke bare finder andre steder.

Hvis du vil læse om de enkelte oplæg, så live-skrev jeg undervejs, og i morgen kommer der en meget subjektiv anmeldelse/oplevelse af aftenens ildsjæle… stay tuned…

(en sidebemærkning: “Damn… tænk, hvis man slap den fine Snehvide løs her…)

 

Læs mere om Ignite i min anmeldelse af Ignite #9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And til Jul eller Mortens Aften