Floating - en... oplevelse...

Hvis du vil noget dejligt i aften..

Uploaded from the Photobucket iPhone App

I aften er der RETRO LitteraturSalon, jeg er vært og jeg glæder mig. Og jeg bliver glad hvis du kommer… Når LitteraturSalonen slutter kl 22, kan vi drikke et glas vin sammen og tale lidt, hvad vi nu har lyst til.

Det er på RETRO i Jægersborggade, vi starter kl 20.

Her står teksten til arrangementet. Hvis du har lyst, kan du bare komme uanmeldt. Du kan også melde din ankomst her: LitteraturSalon

***

I har stemt – og temaet er valgt: OG FØRST ALT FOR SENT…

Du er fri til at fortolke, brede sætningen ud, digte på livet løs over sætningen og den skal ikke nødvendigvis tages bogstaveligt. Hvad enten du vil underholde eller underholdes er der plads i den hyggelige stue. Kom og lyt, kom og læs, kom og bliv inspireret.

Katrine indleder og læser som altid fra samlingen af klassikerne. Læser du op, får du – som en lille tak for din indsats – lov til at vælge en bog, du kan fordybe dig på en kold efterårsaften.

Som den eneste åbne scene har vi en kvindelig vært. Katrine May Hansen står i spidsen for RETRO LitteraturSalon, hun byder velkommen, holder de nervøse i hånden, lytter spændt og giver et par kommentarer med på vejen. Katrine læser op fra sin store samling af litterære værker og som en lille tak får oplæserne lov til at vælge en bog blandt aftenens bøger.

Det er biblioteket på RETRO Nørrebro, der danner en hyggelig og intim ramme for aftenen. Biblioteket er lille og der er begrænsede pladser, så kom i god tid. Det bliver super spændende og ikke mindst hyggeligt – så tag din ven, mor eller kollega med ved hånden. Som altid går overskuddet fra baren til humanitært hjælpearbejde, så husk at brug en skilling på lidt godt til ganen.

Vi ses i Bibliotekets trygge og intime rammer. Begrænsede pladser, så kom i god tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floating - en... oplevelse...