Timeglas eller Drengen i kjolen?

December, vær velkommen.. og… peace!

Uploaded from the Photobucket iPad App

Kære November, tak for denne gang.

Vores bekendtskab i 2012 har på mange måder været bedre end de foregående. På nogle måder dårligere. Bedre, fordi der har været så mange ting, som har forstyrret min normale tristesse. Godt nok med melankoli, men alligevel. Og værre, fordi… Damn… det har været en hård måned.

November er jo min dødemåned. Der var så mange, som døde i november, jeg løber spidsrod mellem dagene… men i år, var det de levende, som tog over, på godt og ondt… for jeg holder nu også af mine døde…

Jeg føler jeg har løbet et maraton, well, stadig er i gang med det. Overblikket røg. Jeg blev enlig mor for en bemærkning. Operationen, den er heldigvis veloverstået, men forude venter genoptræning. Romanen, som tager form, men kun på trods. Og en datter, som knækkede over hjemmestress og nu skal tages hånd om. Lige en uges influenza for at sætte trumf på.

Men nu venter December. December er en god måned. Mine December-forsætter er som følger:

  1. At tage mig af min datter
  2. At skrive romanen færdig
  3. En aften, eller en dag, uden andre planer

Jeg håber også på at få nogle gode snakke med gode mennesker, at finde fine julegaver til nul kroner, at have det hyggeligt med min familie, at få penge nok til at gennemføre H2H Tour, at skrive bogen om kreativ skrivning færdig og at opleve julemiraklet…

Under alle omstændigheder, November, tak for i år, vi ses næste år!

December, vær velkommen!

PS: Billedet er taget på et børnehjem i Mombasa, for ca. 7 år siden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Timeglas eller Drengen i kjolen?